Racingline car tuning onderdelen parts intercooler intake turbo inlet
Racingline intercooler

Wij zijn jouw dealer voor Racingline tuning producten

AR-Performance is specialist in alle Racingline producten. Of het nou gaat om een intake systeem, een intercooler, turbo inlet of een radiateur dop, AR-Performance heeft het én kan het monteren. Wil je vakkundig advies? Neem dan contact met ons op en vraag naar onze ervaring met jouw type auto.

  • Racingline producten zijn wereldwijd toonaangevend
  • Jaren lange ervaring
  • Perfecte pasvorm
  • Makkelijk te installeren
  • Ruime keuze
  • Performance
Racingline intake systeem powerpakket luchtfilter inlaat

Lucht-systeem

Airbox of paneel luchtfilter

Het Intake-systeem

Een Racingline intake systeem kunnen we het beste omschrijven als de longen voor de motor. Ofwel het deel wat de zuurstof naar de motor stuurt. Zonder zuurstof kan een motor namelijk niet presteren. Racingline heeft voor de meeste VAG auto’s een verbeterd luchtinlaatsysteem. Of het nu gaat om een paneelfilter in de originele airbox, een compleet verbeterde airbox inclusief open luchtfilter of een verbeterd traject voor de turbo . Racingline heeft het in huis!

Racingline intercooler

Performance

Velgen, verlagingsveren, intercoolers

Performance

Met de producten van het merk Racingline kun je veel kanten op. Ben je op zoek naar meer vermogen? dan is dat geen probleem. Racingline bied namelijk een breed scala aan intercoolers, oliekoelsystemen, uitlaatsystemen en ECU software aan. Naast deze producten heeft het merk Racingline ook diverse producten om het exterieur aan te pakken. Denk bijvoorbeeld aan grotere remmen, dikke velgen, schroefsets, verlagingsveren, wegligging artikelen als ook gewoon delen om onder de motorkap te verfraaien. Kortom met het merk Racingline kan je altijd slagen.

Racingline

AR-Performance levert het gehele assortiment! Bekijk welke parts er voor jouw model auto beschikbaar zijn:

Over racingline

RacingLine Group is gevestigd in Milton Keynes, Verenigd Koninkrijk.

Racingline is een tier-1 partner van de Volkswagen Group en voor velen zijn we het best bekend voor het leveren van het Volkswagen Racing motorsportprogramma sinds 1997. Het was uit dit motorsportprogramma van deze fabrikant dat ons steeds populairdere Motorsport & Performance Parts-assortiment werd geboren, nu over de hele wereld verkocht. Als u onze geschiedenis begrijpt, is het geen verrassing dat we zo dicht bij VWG zijn. RacingLine werd oorspronkelijk opgericht door Volkswagen Group, als een volledige dochteronderneming van Volkswagen Motorsport GmbH in Hannover, Duitsland.

Gedurende de twee decennia dat we het Volkswagen-motorsportprogramma hebben uitgevoerd, hebben we het voorrecht gehad om enkele van de hierboven weergegeven wedstrijdauto’s te bouwen en uit te voeren, concurrerend in de beste niveaus van race en rally namens de fabrikant over de hele wereld. Gedurende de hele periode zijn we bezig geweest met een programma van constante technische ontwikkeling van motorsportonderdelen voor onze eigen race- en rallyauto’s, plus onze wereldwijde klanten – met een groot succes.   En het is deze ongeëvenaarde ervaring en samenwerking met Volkswagen Group, zowel door ‘autosport’ als via de relaties die we rechtstreeks met de OEM’s hebben onderhouden, die ons heeft geleid tot de ontwikkeling van het RacingLine Performance Parts & Software-assortiment, vandaag verkocht via onze distributeurs allemaal rond de wereld. Wij zijn van mening dat we een heel andere benadering van de aftermarket voor prestaties bieden.   Ondertussen klopt het motorsporthart van RacingLine net als ons steeds groter wordende Performance Parts-programma.

Naast ons TCR-partnerschap met Audi Sport, Volkswagen Motorsport en SEAT Sport, runnen en promoten we ook het FIA ‘Formula 4’ kampioenschap in het Verenigd Koninkrijk en ontdekken we de single-seater racesterren van de toekomst. En natuurlijk is onze eigen Audi R8 GT endurance racer een project dat onze passie op de voorgrond houdt.   Maar er is veel meer bij de bredere RacingLine Group dan alleen de Performance Parts en Motorsport-programma’s waar velen ons voor kennen.   Ons in-house evenementenbedrijf, RacingLine Events, is ook een Tier-1-leverancier voor Volkswagen Group en levert honderden bedrijfsevenementen per jaar voor de verschillende automerken, variërend van internationale voertuiglanceringen tot high-performance rijevenementen tot training van de fabrikant , voor congressen en incentives.   RacingLine Group bundelt onze enorme passie voor Volkswagen Group-producten (en, laten we eerlijk zijn, ze sneller maken) met de geruststelling van kwaliteit en verantwoordelijkheid die voortkomt uit onze bijna twintig jaar durende relatie met de fabrikant zelf.   We hopen dat je veel plezier beleeft aan het bekijken van onze site en bedankt dat je voor RacingLine hebt gekozen.

bron: Racingline

Geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op!

Alle Racingline merken

Voor de volgende merken hebben wij momenteel Racingline producten, staat jouw model er niet tussen? neem dan contact met ons op.