Racingline car tuning onderdelen parts intercooler intake turbo inlet
Racingline intercooler

Wij zijn jouw dealer voor Cobra sport uitlaten / performance exhausts

Levertijden Cobrasport zijn 7-9 weken!

Dit i.v.m. Covid-19, Brexit en daarop het transport en Douane wat meer tijd kost dan wij wensen. Helaas is het niet te versnellen. Onze excuses voor het ongemak!  

AR-Performance is specialist in alle Cobra sport uitlaten.

Wij leveren al jaren frontpipes, downpipes, resonated exhausts, cat back uitlaten, turbo uitlaten en dempers van Cobra sport. Cobra sport uitlaatsystemen zijn geschikt voor o.a. Audi TT, S serie en A serie. Ook voor diverse varianten van de Subaru impreza zijn Cobra sport uitlaten verkrijgbaar.

Of het nou gaat om een volledig uitlaat systeem of alleen een einddemper, AR-Performance heeft het én kan het monteren. Wil je vakkundig advies? Neem dan contact met ons op en vraag naar onze ervaring met jouw type auto.

  • Stainless steel exhausts
  • Jarenlange ervaring
  • Perfecte pasvorm
  • Makkelijk te installeren
  • Ruime keuze
  • Performance
Cobra sport uitlaat exhaust

Catback-systeem

Resonated of Non-resonated

Het catback-systeem

Het catback-systeem kunnen we het beste omschrijven als de lange pijp naar achteren met de einddemper. Ofwel het deel vanaf de katalysator naar achteren toe. Milltek maakt voor de meeste type auto’s twee versies die we non-resonated en resonated noemen.

Vrijwel alle catback-systemen van Cobra sport kunnen worden gepersonaliseerd met verschillende soorten en kleuren eindtips.

Cobra sport frontpipe sports catalyst uitlaat exhaust

Frontpipes

frontpipes of downpipes, centre section en meer..

DOWNPIPE

Een frontpipe of downpipe is de verbinding tussen het motorblok en de rest van de uitlaat. Een downpipe omschrijven we als het eerste deel vanaf de turbo of het eerste deel vanaf de motor. In de downpipe zit vaak de katalysator van de auto die er voor zorgt dat de uitlaatgassen beperk worden en de auto minder co2 uitstoot waardoor de jaarlijkse APK behaald word. Een sportdownpipe is vaak een stuk groter dan de standaard. Er zitten minder kronkels in de pijp en dus minder weerstand in de downpipebochten. AR-performance heeft een breed assortiment Cobra sport uitlaatsystemen

Over Cobrasportcobra sport uitlaten exhausts

Cobra Sport is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van roestvrijstalen uitlaten en hoogwaardige uitlaten die wereldwijd worden verkocht voor vele toepassingen.

Het erfgoed in de Britse markt voor prestatie-uitlaatgassen strekt zich uit over vijf decennia met een bewezen staat van dienst voor voortdurende verbetering en investeringen in nieuwe uitlaatgastechnologie.

Deze toewijding heeft ertoe geleid dat het bedrijf het “Made In Sheffield” -merk heeft gekregen, een symbool van uitmuntendheid in productie dat wereldwijd wordt erkend.

Het assortiment prestatie-uitlaten van Cobra Sport demonstreert de hoogste productiekwaliteit, elk systeem wordt met de hand gemaakt in Sheffield en de interne expertise zorgt ervoor dat alle Cobra Sport-uitlaten zijn ontworpen met de hoogste toleranties voor een perfecte pasvorm bij de eerste keer, geweldige prestaties en een echt pitch perfect uitlaatgeluid.

De uitlaatproductiefaciliteiten van Cobra Sport zijn gericht op het produceren van hoogwaardige uitlaten, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor klanten zoals Subaru UK, Isuzu UK en Ginetta Cars, om er maar een paar te noemen. Dit sluit niet uit dat voor klanten op een individuele ‘eenmalige’ basis wordt gewerkt voor proto-type of aangepaste ontwikkelingen, of dat nu voor weg-, baan- of race-uitlaten is.

Precisiekracht, gecombineerd met een sensationeel uiterlijk en een inspirerend geluid is de belofte van Cobra Sport.

bron: Cobra sport

Levertijden Cobrasport zijn 7-9 weken!

Dit i.v.m. Covid-19, Brexit en daarop het transport en Douane wat meer tijd kost dan wij wensen. Helaas is het niet te versnellen. Onze excuses voor het ongemak!  

Bekijk alle Cobrasport producten

Geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op!

06-51033601
info@ar-performance.nl