Racingline car tuning onderdelen parts intercooler intake turbo inlet
Racingline intercooler

Cobrasport uitlaten / performance exhaust systems

AR-Performance is dé specialist en dealer voor alle Cobrasport uitlaten.

Of het nou gaat om een volledig uitlaatsysteem of alleen een einddemper, veelal heeft het merk Cobrasport wat jij zoekt. Cobrasport uitlaatsystemen zijn tevens goed betaalbaar en zijn er diverse opties beschikbaar.

Maak zelf een keuze in de vorm en kleur van de eindtip alsook in de mate van het geluid (luider dan standaard, tot extreem luid) wat het beste bij jou past.

Cobrasport uitlaatsystemen worden gelast in de UK en zijn van topkwaliteit waardoor er een uitstekende garantie op kan worden gegeven.

Cobrasport is dan ook niet voor niets onze nummer 1 keuze  voor een betaalbaar uitlaatsysteem met een uniek geluid.

Wil je vakkundig advies? Neem dan contact met ons op en vraag naar onze ervaring met jouw type auto.

Systeem niet online maar wel gezien bij Cobrasport? Mail ons en wij voegen hem direct toe om te bestellen.  

  • Stainless steel exhausts
  • Jarenlange ervaring
  • Perfecte pasvorm
  • Makkelijk te installeren
  • Ruime keuze
  • Performance
Cobra sport uitlaat exhaust

Catback-systeem

Resonated of Non-resonated

Het catback-systeem

Het catback-systeem kunnen we het beste omschrijven als de lange pijp naar achteren met de einddemper. Ofwel het deel vanaf de katalysator naar achteren toe. Milltek maakt voor de meeste type auto’s twee versies die we non-resonated en resonated noemen.

Vrijwel alle catback-systemen van Cobra sport kunnen worden gepersonaliseerd met verschillende soorten en kleuren eindtips.

Cobra sport frontpipe sports catalyst uitlaat exhaust

Frontpipes

frontpipes of downpipes, centre section en meer..

DOWNPIPE

Een frontpipe of downpipe is de verbinding tussen het motorblok en de rest van de uitlaat. Een downpipe omschrijven we als het eerste deel vanaf de turbo of het eerste deel vanaf de motor. In de downpipe zit vaak de katalysator van de auto die er voor zorgt dat de uitlaatgassen beperk worden en de auto minder co2 uitstoot waardoor de jaarlijkse APK behaald word. Een sportdownpipe is vaak een stuk groter dan de standaard. Er zitten minder kronkels in de pijp en dus minder weerstand in de downpipebochten. AR-performance heeft een breed assortiment Cobra sport uitlaatsystemen

Over Cobrasportcobra sport uitlaten exhausts

Cobra Sport is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van roestvrijstalen uitlaten en hoogwaardige uitlaten die wereldwijd worden verkocht voor vele toepassingen.

Het erfgoed in de Britse markt voor prestatie-uitlaatgassen strekt zich uit over vijf decennia met een bewezen staat van dienst voor voortdurende verbetering en investeringen in nieuwe uitlaatgastechnologie.

Deze toewijding heeft ertoe geleid dat het bedrijf het “Made In Sheffield” -merk heeft gekregen, een symbool van uitmuntendheid in productie dat wereldwijd wordt erkend.

Het assortiment prestatie-uitlaten van Cobra Sport demonstreert de hoogste productiekwaliteit, elk systeem wordt met de hand gemaakt in Sheffield en de interne expertise zorgt ervoor dat alle Cobra Sport-uitlaten zijn ontworpen met de hoogste toleranties voor een perfecte pasvorm bij de eerste keer, geweldige prestaties en een echt pitch perfect uitlaatgeluid.

De uitlaatproductiefaciliteiten van Cobra Sport zijn gericht op het produceren van hoogwaardige uitlaten, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor klanten zoals Subaru UK, Isuzu UK en Ginetta Cars, om er maar een paar te noemen. Dit sluit niet uit dat voor klanten op een individuele ‘eenmalige’ basis wordt gewerkt voor proto-type of aangepaste ontwikkelingen, of dat nu voor weg-, baan- of race-uitlaten is.

Precisiekracht, gecombineerd met een sensationeel uiterlijk en een inspirerend geluid is de belofte van Cobra Sport.

bron: Cobra sport

Levertijden Cobrasport zijn helaas 4-7 weken

Dit i.v.m. dat elk systeem verschillende opties heeft, het transport en de invoer naar Nederland. Helaas is het proces niet te versnellen. Onze excuses voor het ongemak!  

Geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op!